Uundværlige...
Ingefær...❤
Disse små vidunderknolde, som jeg altid har hjemme i rigelige mængder.
Min absolutte favoritmysli er med ingefær og citron.
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl mandler
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
6 dl grovvalsede havregryn
1 dl kokosmel
Alt tørristes hver for sig - på en mellemvarm pande. Frøene skal begynde at "poppe" op.
Kom det op i en stor skål - efterhånden som det bliver ristet.
4 sp ekstra jomfrukokosolie
30-40 g fintrevet ingefær
1-2 sp koldslynget honning
6-8 store bløde dadler
saft af 1 citron
1/2 tsk salt
1/2 -1 spsk (spiseske:) stødt ingefær
Når panden er kølet lidt af smeltes kokosolien.
Alt røres i - skal bare opløses i olien.
Bland olien i de varme gryn og kerner, tilsæt lidt ekstra ingefær - hvis du føler for det.🙂
Et fint glas med denne lækre mysli til at stå fremme - resten opbevares tørt og køligt...
Varm hilsen herfra. 💋
Eva.