13-07-2016
God - bedre - bedst... :-)
Squash Kage.
3 hele æg
250 g rørsukker
2 1/2 dl olie
Røres godt.
Ca. 400 g revet, vredet squash røres i æggemassen.
300 - 350 g mel
1/4 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 tsk natron
2 tsk vanillesukker
1 1/2 dl solsikkekerner
Alt røres i æggemassen
Det hele kommes i en smurt bradepande (ca. 37 gange 28)
Bages 30 - 40 min ved 190 grader.
Afkøles.
Kagen flækkes med en sytråd og lægges sammen med denne skønne creme.
200 g flødeost
125 g smør
125 g florsukker
2 tsk vanillesukker
1 tsk god kanel
Røres sammen og lægges i kagen.
Evnt. glasur ovenpå.
Havens glæder og mavens...🙂
Eva.