20-09-2019

Hvis nu...

 

Jeg tror på det.

At, en efterårsforkølelse er ved at være bagude...

 

På retur.

 

Fordi, i dag havde jeg lyst til at lave mad.

Og ikke mindst - at spise den.

 

Det er lige så vigtigt.

 

En ret jeg har lavet - altid.

Nemt/hurtigt/børnevenligt - engang...

 

Masser af gulerødder rives groft - svitses godt i kokosolie.

Hakket oksekød - brunes godt med paprika og karry. 1 par gode tsk af hver.

Blandes.

Tilsæt bouillion/salt og vand/fløde - til det lige dækker kød og gulerødder.

Alt efter temperament/humør kan tilsættes en skvis østerssauce/tomatpure/chilipasta.

Lav gerne en stor portion - er prima dagen efter i et ovnfast fad med kartoffelmos over.                     

                                                                                                                                                 Og her er en opskrift på ingefærshots.

Jeg kan anbefale den hvis forkølelsen kommer for tæt på.  :-)

200 g frisk ingefær - økologisk.

100 g frisk gurkemejerod - økologisk.

8 dl vand

saft fra 2 citroner

4 spsk ægte honning

Rødderne vaskes og skæres i tynde skiver.

Koger sagte i vandet i en halv time.

Køles ned til max 40 grader og tilsættes citronsaft og honning.

Stilles koldt et døgn og sies.

Man drikker en shot om dagen og gerne to hvis man føler for det.  :-)

 

Det virker...

Eva