Fest og farver i en skål.
Hvad skal vi have til aftensmad ?
Dette spørgsmål, kender vi alle.
Svaret...
Blæser nogen gange i den milde varme sommerbrise.
Her er, hvad vi fik forleden.
En klassiker på bordet her - hver sommer.
Lun kartoffel Dijon salat.
1 kg små nye kartofler koges møre (asparges er bedst)
Dijon dressing:
2 små spsk dijon sennep
saften af en halv citron
1 dl god olie
1 spsk acaciehonning
en halv dl koldt vand
1 spsk blødt smør
salt peber
Rør dressingen sammen, skal været cremet i konsistensen.
Udover kartofler i salaten, kan man komme.
asparges eller fine bønner - der lige er blancheret
tomater uden kerner
1 salatløg eller toppen af de løg der snart skal høstes
1 orange peberfrugt
alt skæres i passende stykker
Vend det hele sammen og find en smuk skål
Vi fik kamben til.
De havde stået i ovnen til de var godt brune og smagfulde.
Det kød der sidder der, mellem grisens ribben er ultimative lækkerier.
Søndag/sommer/solskin/så langt øjet rækker.
Eva