15-07-2018

Fest og farver i en skål.

 

Hvad skal vi have til aftensmad ?

Dette spørgsmål, kender vi alle.

 

Svaret... 

Blæser nogen gange i den milde varme sommerbrise.

 

Her er, hvad vi fik forleden.

En klassiker på bordet her - hver sommer.

 

Lun kartoffel Dijon salat.

1 kg små nye kartofler koges møre (asparges er bedst)

Dijon dressing:

2 små spsk dijon sennep

saften af en halv citron

1 dl god olie

1 spsk acaciehonning

en halv dl koldt vand

1 spsk blødt smør

salt peber

Rør dressingen sammen, skal været cremet i konsistensen.

 

Udover kartofler i salaten, kan man komme.

asparges eller fine bønner - der lige er blancheret

tomater uden kerner

1 salatløg eller toppen af de løg der snart skal høstes

1 orange peberfrugt 

alt skæres i passende stykker

Vend det hele sammen og find en smuk skål

 

Vi fik kamben til.

De havde stået i ovnen til de var godt brune og smagfulde.

Det kød der sidder der, mellem grisens ribben er ultimative lækkerier.

 

Søndag/sommer/solskin/så langt øjet rækker.

Eva