Frokost tilbud...
Jeg kan mærke det.
Langt ind i min sjæl.
Behovet...
For knasende sprødt ristet brød, med denne skønne tunmousse.
Den er delikat og lækker.
Som forret med lidt creme fraise.
I en sandwich på skovturen.
Måske til den daglige frokostmad...
Tunmousse.
3 dåser tun i tomat
5 blade husblas
saft af en halv citron
50 g mayonnaise
salt - peber
1/4 piskefløde
klippet dild
Pluk tunfisken i stykker. Læg husblas i blød i 5 min. Smelt det over vandbad.
Rør citronsaften i husblassen, lidt af gangen.
Bland det i tunfisken sammen med mayonnaisen.
Pisk fløden stiv og vend det i tunfisken sammen med klippet dild.
I opskriften står der et halvt bundt - jeg bruger gerne et helt bundt...
Smag til med salt og peber.
Står i køleskab natten over - eller frys ned i små portioner.
Meget fin at fryse.
God skovtur, eller hvor du nu vælger at spise frokost. 🙂
Eva
Opskriften minder mig om nogle skønne naboer vi havde engang.
Deres ældste søn var jævnaldrende med vores yngste søn.
Og de var bedste venner.
Opskriften er håndskrevet af hende og er en jeg værner om. 💋
PS. Lad være med at blive fristet til at bruge den allestedsnærværende - tun i olie...🙂