02-03-2018

Herligheder... :-)

 

De kan stærkt anbefales.

Jeg har lige spist to stykker til formiddagsteen.

 

Så er der heller ikke plads til mere - lige foreløbig.

 

Af disse lækre bønnebrownies med rom.  Cool

 

Man kan ikke smage, at bønner er hovedingrediensen.

Kagen er bare skøn - og sund...  Kærlighed

 

Her er opskriften.

480 g sorte bønner (hjemmekogt eller på dåse)

100 g dadler uden sten

1 dl sirup (agave eller ahornsirup)

2 spsk fast kokosolie

3 - 4 spsk rom

200 g pekannødder eller hasselnødder

100 g mørk chokolade

3 spsk kakaopulver

100 g mandelmel/kokosfibermel eller alm. hvedemel 

Blend de drænede sorte bønner, friske dadler, sirup, kokosolie og rom.

Tilsæt nødder, chokolade, kakao, blend hurtigt igen.

Til sidst blendes mandelmel, kokosfibermel eller alm. mel med.

Bagepapir i en form ca. 27 gange 18 cm.

Fordel dejen og skrab overfladen jævn.

Bages ved 180 grader (ikke varmluft) i ca. 30 min. 

Når kagen er helt kold, skæres den i passende stykker.

Fine at fryse.

 

Luksusudgaven er med smeltet chokolade ovenpå og pyntet med nødder. Cool

Eva