05-04-2017

Uundværlige...

 

Ingefær...Hjerte

 

Disse små vidunderknolde, som jeg altid har hjemme i rigelige mængder.

 

Min absolutte favoritmysli er med ingefær og citron.

1 dl hørfrø

1 dl sesamfrø

1 dl mandler

1 dl græskarkerner

1 dl solsikkekerner

6 dl grovvalsede havregryn

1 dl kokosmel

Alt tørristes hver for sig - på en mellemvarm pande. Frøene skal begynde at "poppe" op.

Kom det op i en stor skål - efterhånden som det bliver ristet.

 

4 sp ekstra jomfrukokosolie

30-40 g fintrevet ingefær

1-2 sp koldslynget honning

6-8 store bløde dadler

saft af 1 citron

1/2 tsk salt

1/2 -1 spsk (spiseske:) stødt ingefær

Når panden er kølet lidt af smeltes kokosolien.

Alt røres i - skal bare opløses i olien.

Bland olien i de varme gryn og kerner, tilsæt lidt ekstra ingefær - hvis du føler for det.Cool

Et fint glas med denne lækre mysli til at stå fremme - resten opbevares tørt og køligt...

 

Varm hilsen herfra.  Kærlighed

Eva.