16-01-2017

Ren hygge... :-)

 

Kan man lave mad i en morgenkåbe ?

 

Måske lidt besværligt...Cool

 

Kan man lave mad - iført en morgenkåbe...

 

Sagtens - kan jeg sige...

 

I går aftes tog jeg et stykke oksekød op af fryseren...

Uden helt, at vide hvad/hvordan det kunne anvendes... 

 

Efter et nærstudie af kødet og grøntsager her i morges/formiddag -

blev det til.

Ungarsk Gullaschsuppe.  Smiler

 

Udenfor er det den smukkeste vinterdag.

Hvidt så langt øjet rækker og frostklar blå himmel.

 

Det har jeg nydt, at gå og kigge på, samtidig med tilberedningen af suppen.

Sjæleplejende suppe, til flere dage...

 

Der er så megen glæde ved at gå og lave mad.

Servere den - og spise den...

 

Ungarsk gullaschsuppe.

Bacon i tern. Steges.

Kød i tern. Svitses i rigelig rosenpaprika. (til 1 kg kød 4 spisesk.).

Løg/hvidløg. Svitses bløde.

Gulerødder i skiver. Svitses.

God boullion/dåsetomater/spidskommen/lidt chili.

 

Småsimre til kødet er mørt.

Tilsætte kartofler/selleri i mundrette tern, simre en halv times tid igen.

 

På vej i bad...Cool

Eva.