13-07-2016

God - bedre - bedst... :-)

 

Squash Kage.

 

3 hele æg

250 g rørsukker

2  1/2 dl olie

Røres godt.

 

Ca. 400 g revet, vredet squash røres i æggemassen.

 

300 - 350 g mel

1/4 tsk bagepulver

1 tsk salt

2 tsk natron

2 tsk vanillesukker

1  1/2 dl solsikkekerner

Alt røres i æggemassen

 

Det hele kommes i en smurt bradepande (ca. 37 gange 28)

Bages 30 - 40 min ved 190 grader.

Afkøles.

Kagen flækkes med en sytråd og lægges sammen med denne skønne creme.

200 g flødeost

125 g smør

125 g florsukker

2 tsk vanillesukker

1 tsk god kanel

Røres sammen og lægges i kagen.

 

Evnt. glasur ovenpå.

 

Havens glæder og mavens...Cool

Eva.