13-06-2016

Et godt tilbud. :-)

 

I et stort supermarked, hvor jeg nogen gange handler.

Kan man samler mærker.

Sætte dem i et hæfte og når det er fuldt -

få et eller andet på tilbud...

 

Jeg har ikke benyttet mig af rabatmærkerne.

Tilbuddene var udmærkede, men behovet skulle jo være der.

Mit behov...

 

Forleden sagde jeg - ja tak.

Istedet for mærker, havde de små fine pakker med forskellige slags frø.

 

Solsikken gav jeg til et barnebarn. 🙂

Krydderurterne har jeg selv sået.

 

Tænk sig, et lille bitte dildfrø,

der kan udvikle sig til den fineste plante.

Plukkes og kommes i min tunmousse.

 

Det er da fantastisk...🙂

 

Her er opskriften på en ualmindelig lækker tunmousse med dild.  🙂

Meget fin at fryse, hurtigt tøet op.

Til en skovturssandwich/søndagsfrokost/eller som en forret med creme fraise.

 

Tunmousse.

3 ds. tun i tomat

5 bl. husblas

saft af 1/2 citron

50 g mayonnaise

salt/peber

1 lille bundt dild

2 1/2 dl piskefløde

____________

Pluk tunfisken i grove stykker.

Læg husblassen i blød i 5 min. i koldt vand.

Smeltes derefter over vandbad.

Rør citronsaften i husblassen.

Bland det i tunfisken sammen med mayonnaise.

Pisk fløden stiv og vend det i tunfisken.

Sammen med fintklippet dild.

Smag til med salt og peber.

Stilles koldt natten over.

 

Denne løse opskrift, er en af dem med mange pletter. 💋

Eva.