10-06-2016

Krydret gulerodssuppe.

 

Måske -

har du lyst til, at få en ny opskrift  ?

 

Måske -

synes du , at du har opskrifter nok...

 

Prøv den alligevel.

Så godt - så godt...

 

Krydret gulerodssuppe.

1 løg

2 fed hvidløg

1 - 2 cm ingefær

1 tsk karry

300 g gulerødder i skiver

200 g kartofler i tern

200 g røde linser

1.25 l bouillon eller fond

 

Løg, hvidløg, ingefær, karry varmes op i lidt olie.

Tilsæt derefter gulerødder og kartofler.

Rør det sammen, stadig med god varme på.

Tilsæt bouillon og lad det koge 15 min.

Tilsæt de røde linser og kog endnu 30 min.

Så er suppen klar, smager endnu bedre dagen efter.  Cool

 

Bon appètit og rigtig god weekend. 

Eva.