Nye kartofler.
Sommerens kartoffelsalat. 🙂
1 kg små nye kartofler vaskes, behold skrællen på.
1 1/2 spsk dijon sennep
1/2 citron - presset saft
1 dl god olivenolie
1 spsk akaciehonning
1/2 dl koldt vand
salt peber
Rør dressingen sammen i en skål, den skal være cremet i konsistensen.
Man kan røre en klat blødt smør i tilsidst = ekstra lækker...🙂
Kartoflerne koges møre, men skal være faste.
I denne dressing kommes de lune kartofler. (skæres i passende stykker)
1 bundt asparges, der er overhældt med kogende vand - og stået et kvarters tid.
Coctailtomater.
Forårsløg/eller rødløg.
Gul/rød peberfrugt.
Fintklippet rosmarin.
Er det ikke aspargestid, så kan man bruge ekstra fine haricots verts.
Og igår kom jeg radiser i, bare fordi der er så mange - lige nu.
Find din flotteste skål frem.
Lun kartoffelsalat i skønne farver. 🙂
God fornøjelse.
Eva.