08-12-2015

Dengang - og nu...

 

I mit barndomshjem havde vi en tradition.

Første juledag.

Menuen var altid - suppe.

Den blev  serveret i det smukke terrin, der nu står - her - i min skænk...Cool

 

I den store gryde -

blev der lagt et godt stykke oksebov, kraft ben og en interessant høne.

Gulerødder, persillerødder og porrer.

Så stod det der - og småkogte - en formiddagstid...

Der blev lavet melboller og de fineste små kødboller.

 

En gang imellem - har jeg selv fundet den store suppegryde frem...

Puttet gode råvarer i den og - købt gode suppeboller...Cool

 

Jeg vil ikke sige, at jeg har livretter -

men suppe fra egen gryde - det bliver ikke bedre.

 

En gudespise - her i december...

Og nem mad den næste uges tid...

Kogt kød smager fantastisk og er uhyre nemt, at anvende...

Biksemad - af dette kød er suveræn gæstemad. Cool

Måske med en kølig special(jule)øl til... 

 

Kvædete og en god bog. Tak Ellen Cool

Og en dejlig aften til dig. Cool

Eva.