Dengang - og nu...
I mit barndomshjem havde vi en tradition.
Første juledag.
Menuen var altid - suppe.
Den blev serveret i det smukke terrin, der nu står - her - i min skænk...🙂
I den store gryde -
blev der lagt et godt stykke oksebov, kraft ben og en interessant høne.
Gulerødder, persillerødder og porrer.
Så stod det der - og småkogte - en formiddagstid...
Der blev lavet melboller og de fineste små kødboller.
En gang imellem - har jeg selv fundet den store suppegryde frem...
Puttet gode råvarer i den og - købt gode suppeboller...🙂
Jeg vil ikke sige, at jeg har livretter -
men suppe fra egen gryde - det bliver ikke bedre.
En gudespise - her i december...
Og nem mad den næste uges tid...
Kogt kød smager fantastisk og er uhyre nemt, at anvende...
Biksemad - af dette kød er suveræn gæstemad. 🙂
Måske med en kølig special(jule)øl til...
Kvædete og en god bog. Tak Ellen 🙂
Og en dejlig aften til dig. 🙂
Eva.