Sprøde vafler.
Har du et vaffeljern ?
Og måske en forlængerledning. 🙂
Så prøv en sommeraften, at finde det frem og bag disse knasende sprøde vafler.
Opskriften har jeg haft i mange år.
Har prøvet andre - men nu bager jeg kun efter denne...
Den allerbedste opskrift på vafler :
200 g mel røres ud med 2 dl koldt vand (måske lidt mere).
Heri blandes 75 g smeltet, lidt afsvalet smør,
og til sidst 3 dl pisket piskefløde - altså flødeskum.
Det er en lidt stor portion, men dejen kan stå i over en uge i køleskabet.
Vaflerne skal bages ret mørkebrune.
Så er de sprøde og meget lækre.
Blåbær syltetøj og flødeskum er mit favorit tilbehør.
Eller luksus udgaven.
Is - der er rørt blødt og cremet til soft ice.
Med lidt piskefløde...
Så bliver det ikke meget bedre.
Snart er det sommer. 😀